Saturday, October 15, 2011

Simple Mekap by Sarah Mohamad

Assalamualaikum!


ni time long long long time ago .... tapi biasa lah aku . dah peran lama2 baru lah nak update ye dok .. hahahahaa *padahal pemalasss*



simple mekap by me hehehe yang ni aku just blendkan kelabu dengan pepel kalau tak salah aku kot hehehe dah lupa sbb dah lama .. btw, aku memang pakai eyeliner memang comot! tangan ketar2 weh .. tak reti .. kena praktis lagi ni 





camwhore 1

haaaaa .. baru aku teringat .. time ni aku nak g open house rumah sepupu aku kat subang. balik dari sana terus pergi ke Ikea untuk makan meatball pulak .. walaupun makan kat rumah sepupu kau tu sedap gilosss .. tapi tak kenyang lagi .. hehehe *sebenarnya segan nak makan secara melantak depan orang ramai* dah la kat situ semua orang cantik2 .. aku dengan kengkawan jek yang comot2 .. *merendah diri tetiba*






camwhore 2

time ni dah otw ke ikea .. 

1 pengomen:

Zura said...

mmg xreti nk make-up2 nie...

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting