Saturday, December 31, 2011

Air feverettttt :D

Assalamualaikum!

 #1

Yang ni paling sedapppp! Tiap kali minum air dekat kedai ni, tiap kali memang sedap sangat.

 #2

 #3

 HEH!

Air feveret aku nihh. Air bandung cincau. Kalau takde cincau pungg takpe =P

Tapi dekat rumah, tak pernah pungg nak buat air ni. Malas! Nak kena potong potong cincau tu yang lecehh nyaaa. 

Kalau pergi kedai, air ni lah yang akan aku order. 


terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

ikeen said...

sedappp. kite pon suke. weee

~Nana BamBam~ said...

wow..nak jugakk :)

btw, background baru :) nice...

Selamat Tahun Baru :)

Izyan Masri said...

SEDAPNYA BANDUNG CINCAU.RASA NAK NANGIS TENGOK SEDAP SGT T_T

fyna said...

sama macam adik fyna..gila air ni jugak ehhe

Nik Evi said...

I pun suka.. best sgt2.. also Soya cincau hehe~ yg ada cincau2 ni best laaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nadung sincau air kegemaran sis sejak kat uitm lg.tp kena pd kedai lah.sbb sis cuma minum yg diparut halus..bkn didadu..tak sedap klu dadu

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting