Thursday, December 22, 2011

Baby pinkkk yawww!

Assalamualaikum!

Aku try try test mekap dekat kawan aku.




Nampak tak aku buat watermark dekat atas dahi dia? HAHA Kejam giler hakuuuu!

Entah kan jadi entahkan tidak baby pink akuu ni. Bedalll saja lah.

Kalau time nak cepat cepat or pergi dinner sesuai kot, cuma kalau dinner letak glitter or shimmering dekat kelopak mata. Baru lah lip lap lip lahhh. Glamerrr!

 
Close up.

Nampak tak comot comot tuu dekat belah kanan? HEHEH Banyak kena praktis lagi ni :D

terima kasih sudi baca yaw!

4 pengomen:

~Nana BamBam~ said...

wah..jADi kak andam ye..
tolong makeup kan nana blehhhh ? hehehe

Amirah Adnan said...

pandai nye la mekap.. mira dok pung.. hehe

✿ nurulfatin ✿ said...

cantek! suka kaler pink =)

Teringat PMR dulu2..

Cik Pulau said...

olohhhh..
pandainyo sarah...
wewitt....

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting