Wednesday, December 21, 2011

Clean up my makeup case =P

Assalamualaikum!

Bosannn bosannn tahuu tengok beg mekap aku ni. Berteraburrrrr sangat! 

Dah kemas kemas pungg, time nak mekap berterabur balikkk! Serabut mata aku tengok mekap stuff yang berlonggok dalam tu.


Contohnyaaa macam dalam gambar atas ni. Serabutttt aku tengok kalau dah sepah sepah gini!

Close up sket =P

Dulu aku ada beli bag mekap leopard (boleh klik link). So dengan adanya beg mekap tu, semua benda benda dekat atas tu aku susun jek dalam bekas tu. Senang dan kemas. Nak bawak balik kampung punggg senang! HEHEHE


 
So susun dalam beg mekap ni. Sedap sikit mata nak nengoknyaaa. Ini berlonggok macam tu jek, tak ke makin stress jek tengok. Mood bermekap pungg ke laut gamaknya. Eh salahkan mekap pulak =P

 Tadaaaa! Dah siapppp!


terima kasih sudi baca yaw!

8 pengomen:

Myra Jay said...

Myra ada 2 beg mekap, semua mekap bahagi 2, jd 1 leh bwk gi jalan2 or rumah mertua, 1 lg tnggal kat rumah.. :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tu dia..satu beg..caya tak sis takda beg make up?hehe

Amirah Adnan said...

erk..apekah kegunaan saletip tuh? hehe

jom2 jumpe! inbox no yawwww!

Ezy Chiaki said...

nah resepi spaghetti..
hihikk

http://lemonribena.blogspot.com/2011/12/resepi-spaghetti-simple-dan-mudah.html

Cik Pulau said...

perhhh..banyoknya....

aleen aiden said...

dalam beg mekap alin banyak benda yg xgune sbenarnye.like eyeliner ada 3 4,tp yg pakainye 1 je.hu3

zOeY zAu YaH said...

nk yg purple tu leh? hehe

♛ Azie Azra ♛ said...

perghhh. hantuk2 kepala nak barang make up byk cmtu jugak! protes haha

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting