Tuesday, December 20, 2011

Bertemua blogger yang suwitttt ini. Siapakah ittew?

Assalamualaikum


Hari tu  time aku dengan kengkawan pergi tengok movies, hajatnya nak pergi tengok Omabk Rindu .. tapi memang aku gerammm ni dah hari keberapa dah masih lagi full. 

Dah buka 2 hall punggg penuh lagi? INI MELAMPAU TAHU TAKKKK!

Pastu nak tengok Puss In Boots, lagi kecewa double kecewa pungg dah full. Yang tinggal hanya Arthur Christmas. So beli lahhh tike untuk citer ni.

Tiker wayang start 11.45 malam. Jam baru 10 lebih. So jalan jalan dulu masuk Jusco. Bukan beli apa punggg, lagipung takde menarik apa T__T

Dah jalan - jalan tetiba ternampak sorang pompuan ni. Dari jauh aku dah cam dia dah. Siapakah di ittew? Sabar duluuuuuuu :D

Aku hendap hendapp dia, sahhh memang dia. Masa tu dia tengah beli jam. Kapel set lagik. So tunggu dia siap beli dulu.

Dia jalan je depan tu sket, aku dah terjah. HAIIIII CAHAYA CINTA ILAHIIIII!

Nasibbbb dia cam aku. Kalau tak aku pergi hentuk kepala kat dindinggg. HEHEHEHE

So berbual lah kejap kejap. Sebab masa tu dah nak dekat masuk panggung dah. Jadi aku kena cepat cepat sket. Dia punggg dah nak balik dahhh T__T




Motip aku lekat lekat dengan blogger ini adalah untuk menyorokkan kebuncitan perut aku yang melampau tahu tak! Boleh gitu? HAHAHA Motip aku edit? Aku tak mekap apa pungg time ni. Muka buruk ok!

Dia adalah Nazirah owner blog CAHAYA CINTA ILAHI <---(boleh klik link)

Dia pung ada buat entry mengenai aku. AKu adalah sangat terharu tahu takkk. *kesat kesat air mata*

Boleh klik sini kalau nak baca. <--- (boleh klik link)

Sebenarnya dah lama dia buat entry untuk aku, tapi aku jek yang baru nak update. Biasa lah aku, entry semua aku peram dulu. Muahahaha 

Big thanks to nazirah, sebab entry dia ittew aku aku dapat traffik dari blog dia. So korang, sila terjah blog dia sekarang!

Bestnyaaa dapat kenal orang melalui dunia blog ni. Yang pernah aku jumpa adalah CIK BULAN (boleh klik link)  *dia jual lens tau* Kalau nak beli, beli dengan dia. HEHEH  

Pastu geng geng blogger kelantan. Especially CIK PULAU (boleh klik link). Eh CIK BULAN dgn CIK PULAU adik beradik kah? HEHEHEEH *gurau sajooo*

Aku ingat, nanti aku balik ni nak buat bukan lah gathering tapi sekadar jumpa jumpa makan makan jek dengan blogger blogger area kelantan. Nanti aku balik, aku akan inform ok.

Boleh tak nak ajak jumpa ni blogger kelantan? :D

terima kasih sudi baca yaw!

18 pengomen:

J.Syazwana said...

setakat ni tak pernah lagi jumpa blogger. hihihi

azam said...

hehehe...comel CCI

nanti kita jumpa tegur² la ye...HAHAHA

Hassan said...

Salam Sejahtera ...
Blog yang menarik ~~~

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

best juga kalau terserempak dgn sesama blogger. =)

apik pehe said...

hehee..apik da lame nak jumpa naz tu..hehe..kat kelantan?boleh ajer..hehe

nazirah said...

wahhhh.. sayaaaammm hehe tq ek sebab hapdate pasal itew kat blog sarah.. terharu iteww.. tq taw nt de mase kte hang out sesame ek .. weeeee.. ;))

fae jamal said...

err..bila plak kita boleh jumpa yer..hehe

Amirah Adnan said...

nak!!!!!!!!

Kancilbiru said...

kat kelantan ramai gak blogger tu...

sarah mohamad said...

@J.Syazwana

Pasni kita jumpa okay sygsss! HEHEH

sarah mohamad said...

@azam

Dengan CCI je ke nak jumpa? Dgn saya taknak jumpa yekkk? HEHEHE

sarah mohamad said...

@Hassan

Thank youuuuuu! :D

sarah mohamad said...

@Khumaera Ismail aka Mariam Ismail

Besttt sgt! Tergamam pungg ada sbb tak sangka kann dari alam maya boleh jumpa ke realiti HEHE

sarah mohamad said...

@apik pehe

Jommmm apik kita jumpa pulak ok!

sarah mohamad said...

@nazirah

HEHEH Tengsss CCI! Jom pasni kita lepak sesama ok sygsss!

sarah mohamad said...

@fae jamal

Jommm kita meet up! :D

sarah mohamad said...

@Amirah Adnan

Jommmmm mira!

sarah mohamad said...

@Kancilbiru

Memang ramai kak, cuma saya je tak tahuuu HEHEHE

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting