Monday, December 19, 2011

Review Pantyliner INTIMATE Hello Kitty.

Assalamualaikum!

*entry ini lebih kepada perempuan, wanita, adik perempuan, kakak*

Dah lama kannn tak buat review. Ada sesapa rindu review aku tak? *muntah* HAHAH

Okay, aku hari-hari memang kena pakai pantyliners. Sebab aku ni mengalami keputihan melampau ok. Dah macam macam cara aku buat untuk ubati keputihan melampau aku ni, tapi semua nya hanya sia sia. :(

Cara penyelesainnya, pakai lah panyliners. Kalau tak pakai, memang rasa tak selesa yang amat. Sehari aku akan pakai 2 kali, siang dan malam. Dan aku pernah guna almost semua brand pantyliners yang ada dekat pasaran. 

Brand seingat aku yang aku pernah guna adalah Lebrese, Laurier, Carefree, Kotex *kalau ada salah eja, ampuuuuunnnn* 

Tapi paling best adalah Kotex Hijau yang baru tuu, dengan INI HAAAA! INTIMATE Pantyliner Hello Kitty. 

 
 Sebab utama aku beli, HELLO KITTY! Aku bukan penggemar Hello Kitty ok, macam girly sangat tahuuu! HEHEH Tapi sekali sekala nak feeling feeling feminin. Box dia sangat cute :D

Maka aku pungg beli lahhh. Plus ada box, senang nak letak senang nak amik. Kalau dah habis, boleh letak barang barang dalam tu. :D


 Dalam ada 80 keping. Cukup la stok aku sampai sebulannn. Muaheheheh. 



 Ini lah dia panty nyaaa. 

Sangat besttttt sebab dia adalah tebal. Bukan tebal macam pad tuu. Tak la setebal tu, adalah cukup cukup selesa untuk dipakai time siang ataupungg malam.

Pastu ada corak corak bunga bunga sket. Katanya nak feminin khennn, kena adalah bunga2 tuuu. Muahahahah ......... 

Paling best sebab gam dia sangat kuat melekat. Kira kalau jalan jalan atau berlari jogging ke apa still panty tu takkan bergerak gerak. Akan statik jek kat situ.

So far, aku selesa dengan panty yang ini. Maybe dah tak nak tukar lagi dah ke brand lain. Selalunya aku pakat bedal je yang mana aku nak. Selesa dengan yang ini dah. Harga dalam 11.90. Tu aku beli dekat mydin. Dekat lain maybe mahal sket kot.


terima kasih sudi baca yaw!

10 pengomen:

azam said...

dah lama dah ni....saya selalu beli utk isteri...

J.Syazwana said...

comelnya !!
hehehe

kite pakai carefree je sebab nipis. kikiki

yangyuyu said...

hi tuan belog nak ajak join GA

http://bamyuyu.blogspot.com/2011/12/ladies-photographer-giveaway.html

hadiah utama adalah photobook, besarkan gambar dan cash:)

butterfly said...

pakai brand kotex...
tp kadang lupa jugak..

sarah mohamad said...

@azam

Suami mithali ni HEHEHEH

sarah mohamad said...

@J.Syazwana

Carefree pungg bestt tapi tulah nipiss sgttt HEHE

sarah mohamad said...

@yangyuyu

Wahhhh Nak joinggggg!

sarah mohamad said...

@butterfly

Kotexxx hijau tu besttt!

Miss Nadya said...

eh pink...tapi nad pakai kotex pink..:)

Kancilbiru said...

KB punya dah habiss...tapi kotak dia still simpan untuk stok pad yang lain. sangat kemas..:)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting