Sunday, December 18, 2011

IKEA lagi dan lagi dan lagiiii Aishhh!

Assalamualaikum!

Disebabkan boifreng aku adalah penggemar tegar meatball ikea tu, maka adalah agak kerap jugak la aku kesana untuk menikmati the greatest meatball ever :D

Tapi bukan itu yang aku nak update ni. Sekarang adalah musim krismas, pergi lah ke mana mana pungg  mesti ada pokok krismas.

Tapi dekat ikea ni takde ok pokok krismas, sekarang tak tahu lah ada ke tidak tapi masa aku pergi tu takde. Adalah sangat pelik ok ikea takde pokok krismas. 

Yang ada cuma pokok krismas tiruan. Eh betulke tiruan ni. Nak panggil apa pungg tak tahu T__T

Tengok gambar jelah.

<3!

posing hentah-hapa-hapa




 apesal gelapppp ni wehhhh?!



Dekat KLCC ada pokok krismas besarrrrrr, cantik pulakkk tuu. Aku adalah malas nak pergi berhimpit himpit depan2 nak amik gambar Muahehehehe

 Dekat ikea salessss, tapi aku nan hadoo mood untuk membeli. Padahal duit itu sudah keringgggg! T__T

terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

Prettywrite said...

seronoknya pergi ikea..diri sendiri tak penah sampai lg ni..hehe..sedih..

Miss Nadya said...

pnah pegi ikea..tp xpnah mkn meatball.sdap x? Amboi..gmbar sakan..nti kte jmpe makan meatball sme2..

M@M@ SH@RIDZ said...

bestnyer... bila la nak dapat pegi Ikea, cari barang untuk rumah sendiri nanti.

salam blogwalking

http:memoriessharidz.blogspot.com

J.Syazwana said...

alah malas nak pergi ikea sebab ramai orang. sedih betol. huhuhu

Miss Nadya said...

entry ni lah nk komen tak lepas tu..hasih..hehe..nad pernah pergi ikea tapi tak pernah makan meatball...nyummy..sedapnya..:)

nanti kita p yer..:)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting