Tuesday, December 27, 2011

Bertukar lagiiii. Kalau boring macam ni lah ceritanyaaa

Assalamualaikum!


Yeayyyy! Kali ke seribu sejuta lebih kot aku tukar layout blog aku. Ni kesss aku dah boringg dah dengan layout yang lama. Entahh la, aku sebenarnya mudah boring dengan sesuatu benda/something yang samaaa jek. 

Nasib baik boifrengg tak mudah boring =P

Tadi dekat sejam dua jugak la duk bergodek godek dan beramah mesra dengan coding bagai.. last last aku putus asa dan terjadi lah layout ini. HEH! Kalau korang perasan, *ada ke tidak orang perasan entah* dekat blog aku, aku buatkan jadik private. Masa tu lerr, aku duk menggodek. :D


Layout baru.

Aku pilih colour grey pulak. Dan yang pasti, layout kali ni sangat sangat lahh tak menarik. Tapi simple.

Dari zaman 2 coloumn ke 3 coloumn ke zaman 2 coloumn balik. Masa layout 3 coloumn tu aku rasa banyak benda yang entah hapa hapa, sekarang aku letak benda benda yang perlu je. Yang tak perlu, kita kasi removeee!

Yang penting, bukannya mengenai header ke atau background ke atau template yang menarik. Yang palinggg penting adalah entry kita. Kalau blog simple macam blog maria elena tu, takpun macam blog cik epal ke sesapa yang otai tuu .. tapi isi entry menarik tetap ramai jugak yang datang berkunjung ye dak?

Maybe disebab kan ini aku pilih layout yang simple nak mampusss gini. HEHEHE



gambar lama yang tiada mengena dengan entry. 


terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

azam said...

:) hehehe

cantik........boleh la ni

cik ika said...

smart la dear~~

eRza farEeha said...

wah..lbeh kemas..cun2..:)

Prettywrite said...

patutla semalam tak boleh buka blog ni..ingatkan private kenapa..ok ajer template ni kemas jer..betul tu yang penting entry..:)

asyraf ahmad said...

same la...me also cepat boring dgn layout2 semua neh...
kalo boleh nak tukar lappy skali utk berblog....
hahaha

Ur blog should be in my bwalking list 2012?check it out at ACAPSUUR

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting