Tuesday, December 27, 2011

Lunch time di kelas sajoooo

Assalamualaikum!

 Sambil makan sambil blogwalking. HAAAA, blog sapa tuu?

 Poridge MCD. Sebenarnya nak try Prosperity burger, tapi masa tu semua bebudak rumah termasuk aku sakit perut akibat makan tempoyak pedas melampau. Jadi aku pilih makan bubur jelahh. Dan bubur MCD adalah feveret akuuuu. :)

Time ni lunch dekat kelas saja. Selalunya lunch aku jarang jek keluar makan. Setakat lepak lepak dekat surau pastu tido kejap *tido itu mesti tahuuuuu* HEHEHE. Pastu masuk kelas balik.

Masa kelas aku fix, kira dari jam 8 pagi hingga 5 petang. Kalau dekat U atau mana mana institusi, korang ada gab masa kan. Contohnya pagi ni kelas dari jam 8 pagi hingga 11 pagi. Pastu petang kadang kadang ada kelas kadang kadang takde kelas bergantung kepada lec kan.

Dekat ciast lain. Sebenarnya semua institusi under JPK atau JTM macam aku ni adalah fix. Hari hari memang kelas kitaorang dari jam 8 pagi hingga 5 petang. Kalau lec  takde, kira free lah .. tapi takkan ada kelas ganti macam U.

Dan ramai yang salah anggap kata ciast, adtec ilp adalah swasta. SALAH SAMA SEKALI. Sebab tempat ini adalah kerajaan. Siap dapat elaun lagi. Kalau U korang ada ptptn kan, kami ada elaun. Tak payah bayar balik punggg =P. So far, banyak kelebihan belajar sini.

Eh dah melalut sampai kelas dahh. Padahal nak upkan entry mengenai lunch time sahaaaa. HEHEH
 
terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

fyna said...

wah! poridge tu fav adik akak =D

Cik Anita said...

hype.

percaya tak percaya lah, Nita tak pernah makan bubur McD!

T_T

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting