Wednesday, December 28, 2011

Edisi Makan - Makan Lagi.

Assalamualaikum!

Hoh! Aku ni tak habis habis dengan edisi makan - makan bagai. Sebab tu aku cepat gemukkk, memang dah tabiat aku suka makan gamaknya. HAHA

Ni masa berbuka puasa yang lepas. HEH!

Baru terasa nak update kot. Cerita yang dah busuk daaaaah.

Edisi makan - makan kali ni bersama family tercinta. Masa tu abah aku ajak berbuka dekat luar. Aku lupa pulak tempat aku makan ni. Rasanya THE RITZ BOUTIQUE RESTAURANT.

Ownernya chinese kalau tak salah aku. Tapi jangan risau, aku yakin almost kedai makan restoran dekat kelantan dijamin halal. Lagipun owner restoran ni mak aku kenal.

Selalunya time berbuka family aku mesti berbuka dekat luar kalau semua ada. Means nya kalau kami 4 beradik ada, memang selalunya berbuka dekat luar. 


  Aku cari dekat google. Ada jugak. HEHEH 


 ibu dan bapa

 The fooooooodss!
Memang sedappp. Ada ikan siakap stim, kerabu mangga, udang butter, baby kailan, tomyam putih

Aku lupa nak snap pics makanan. Lapar sangat, masuk je waktu berbuka terus ngap itu ngap ini.
 Yang 2 orang ni, kawan adik aku. Kebetulan diorang ada sekali, so ajak jelah T__T


 Haaaa tengok tuu. Dah habis baru lah snap snap pics. 


 Aku dengan adik aku yang nombor 2.


 Adik aku nombor 3.


 The girlssss. 
Pulak tu depan makanan yang dah habis :D

 5 anak dara, sorang not so dara .. heh!


Gambar adalah tidak mengikut susunan. 

Nampak tak telur tuu. Telur tu di masak dengan oyster. Sedappp gilossss. 

So far, dekat sini sedap lahhh. Recommended bagi sesapa yang nak makan tapi nakkan privacy. 

Kesimpulannya, aku tersadai kekenyangan. Lepas tu, tumpang sembahyang dekat rumah atuk aku and then terus ke KBMALL. Main bowling dengan adik adik aku. 


terima kasih sudi baca yaw!

4 pengomen:

r-5 said...

huyyooo makanan tu nampak sangat menyelerakan.. :)

♛ Azie Azra ♛ said...

same la kite. rasanya entry azie tu byk la jgk makan2 besa =P

sarah mohamad said...

@r-5

Memang betul2 menyelerakann. :D

Redbloodsnow said...

yummm yummm. melior akak. dahlah lom breakfast lg nih :(

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting