Monday, December 26, 2011

Sarah Mohamad : Dulu dan Sekarang!

Assalamualaikum!

 HEH!

DULU
  • Purata berat tak lebih 55kg. Selalunya dalam 51 atau 52 kg jek.
  • Dulu boleh gayakan pelbagai jenis fesyen. Nak fesyen acene? Semua boleh pakai. Kalau pakai pungg nampak biasa jek, terletak cantik. 
  • Kulit muka bermasalah, banyak jerawatt wehhh. Sekali naik mau sepenuh penuh muka nak tumbuh.
  • Tak bertudunggg. Alhamdulillah, dah dibuka pintu hati oleh ALLAH SWT untuk bertudung sekarang.
  • Dulu bentuk badan cantikkk, ada curve lagikkkk HEHEHEH



SEKARANG 
  • Sekarang berat purata melebih 70kg. :( Acene entah nak diet nih, tak menjadi pungg sebab aku suka makan melampau!
  • Nak berfesyen pung terbatas. Baju dedulu pungg adik adik aku rembat sebab aku dah tak muat pakai. 
  • Terpaksa melaburkan sejumlah duit tetiap bulan sebab kena beli baju or seluar baru. Yang lama katanyaaa tak muatttt. :(
  • Kulit muka dah ok. Dah takde jerawat bagai dah. Yang ada pungg cuma parut parut jek. Jerawat pungg dah jarang naik kecuali "that time" lah.
  • Aku tengah berusaha nak hilangkan parut dekat muka.  
  • Alhamdulillah, sekarang officially sepenuhnya bertudung :D

    Nampak tak perbezaan aku dulu dan sekarang?

    Harap harap aku dapat kurus balik macam dulu. HEHEH Dan aku berharap i will be a better person :)

    terima kasih sudi baca yaw!

    4 pengomen:

    oshinz said...

    wah perubahan ketara. tahniah kerana bertudung. lagi cantik pakai tudung. hehe.

    sarah mohamad said...

    @oshinz

    HEHEHE *blusihnggg*

    najihah sahami said...

    hohoh...xpe2..badan naik sebab rezeki masyuk la tu...:)

    EYFAalias said...

    kalau nak diet ajak kite sekali k.

    Post a Comment

    terima kasih sudi komen blog ini :D

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting