Tuesday, December 6, 2011

First Time Makan KYROS KEBAB.


 Hari tu ada temankan kawan aku pergi ke Pejabat Mara yang bersebelahan dengan Pertama Complex tu. Kami pergi masa sembahyang jumaat, and ofkos masa tu belum lunch lagi.


Harus lah menggelupur kelaparan. Dah la panas giler masa tu, nak jalan pungg mata berpinar pinar ok.


Selepas semua urusan dah selesai, masuk Sogo kejap. *wahhhh, ada sales ok* Tapi yang sales kebanyakan barangan rumah. Banyak comforter, dah la cantik cantik. Geram jek aku nak beli :D


Aku cakap dengan kawan aku ... cantik cantik, beli nak? Kawan aku cakap ... Kalau beli nak letak celah mana? T_______T Sebab rumah sewa aku kan jenis flat je, harus la sempit sempit HAHAHAHA


Okayyy .. Kyros Kebab time :)



Ni kawan aku punya. Kebab with fries. Super awesome. Sedaaaaaap dappp dapppp HEHEHE. Kualiti gambar kurengggg memuaskan, snap guna bb aku je. Lupa bawak camera aku LOL.





Ni aku punya. Croissant *did I spell it right?* dengan kebab ayam.
Punggg sedap gilos ok. Memang besar portion dia.



 Belah dalam ada kebab ayam, salad, ada tomato dan sos. Dah la croissant tu lembut giler. Aku amik pastu cicah dengan sos tambah kebab sikit. Sedap!!!


Air pulak kami just amik ais lemon tea. 



Makan time.


terima kasih sudi baca yaw!

16 pengomen:

CintaZulaikha said...

tp kan kyros kebab mmg sedap..tu pon pnh makan skali ja..

Iffah Afeefah said...

sedapnye

lom cube lg

Mila Ahmad said...

mengoda betul la tgk kebab tu
mila belum penah makan lagi.

Iffah Afeefah said...

sedapnye

lom cube lg

Redbloodsnow said...

waduhhh...nangisnyaa. akak lom pernah lg. rs nya kat kuching takde kot jual :(

nazirah said...

wahhh meneyelerakan harus cuba ni huhu :)

.::: Princess MOMOY :::. said...

pernah try 2x
okay best

Sumijelly said...

ala...lama x makan kebab...huhuhu

dulu mas akat The Mall rajin makann..hehehe



Sumijelly.com

sarah mohamad said...

@CintaZulaikha

Sedapppp! HEHEHEHE Try la lagi ka, baru la umphhh hhehehe

sarah mohamad said...

@Iffah Afeefah

Eh belum cuba dah tahu sedappp? HEHEGHE Tengok gambar punggg dah tahu sedap kan kan kan =P

sarah mohamad said...

@Mila Ahmad

Memag menggoda dan ohsem! =P

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

EH ingatkan seluruh Malaysia ada kyros kebab ni kak.

sarah mohamad said...

@nazirah

Cepat cepat cik cci kena cuba ok :D

sarah mohamad said...

@.::: Princess MOMOY :::.

Dah 2 kali harus lah best kan kan HEHEHE

sarah mohamad said...

@Sumijelly

Haaa kan kak, suka kybab ni =P

alinac lover said...

ala nakkkkk

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting