Monday, December 5, 2011

Scheduled Post untuk beberapa hari. Jangan korang muak sudah! HEHEHE






Holaaaa ... sesapa yang tak tahu lagi buat sheduled post boleh klik SINI!




Scheduled post yang telah aku buat sehingga tarikh 4/12/2011. Dan semuanya akan di publish pada masa yang sama iaitu 8 malam. Maybe time tu ramai yang online kot HEHEHE *aku rasa lah*


Dan tajuknyaaaa harus lah di sensor kan. Tak gempak la kalau dah tunjuk tajuk kann? So harap harap korang tak muak lah dengan entry aku yang entah hapa hapa ni. :D


gambar time pergi ke IOI dengan kawan kawan.


Aku beli mask Sophie Monk Deep Moisture Lifting Mas *sila rujuk pada tangan aku* yes, the one yang kaler kuning tuuuu ..... HEHEHE aku dah buat review tentang mask ni. Kalau nak baca boleh klik SINI!

terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

azam said...

:) jgnlah waktu yang sama...delay sikit setiap 2 jam...hehehe

zOeY zAu YaH said...

scheduled sng kan hihi

Ezy Chiaki said...

xde idea nk wat entry byk2..
haha.. adoi..

~Nana BamBam~ said...

huhuhu..bz ke?

Redbloodsnow said...

wahhh..gagah buat auto publish entry ek. hehe. akak klo byk tu kan...biasanya utk sehari je. sarah plak utk beberapa hari. hehehe :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting