Friday, January 13, 2012

Bergumbira bersama kawan - kawan.

Assalamualaikum!

Bagi bebudak VTO yang masuk sama batch dengan aku, diorang dah nak habis dah. Jadi aku dengan kengkawan yang lain, nak anjurkan sesi makan - makan sempoi.

Ala .. macam jamuan lah kiranya. Tapi jamuan terlalu formal kot. So diorang cadangkan untuk buat piknik dekat dataran shah alam. Tanya pendapat semua, so semua pungg kata ok kalau nak buat piknik. Maka berpiknik lah kami T___T

Cuaca adalah sangat baik. Teranggg dan cerah juga tak terlalu panas. Nice. Macam tahu tahu jek kitaorang nak buat piknik ni. HEHEHE Sebelum ni hari hari hujann, risau jugak kalau time kami nak buat piknik ni tetiba hujan acenee. Nanti kangg terjadi lah adegan hindustan di tengah tengah padang bagai tuhhh.HEHEHE

 #1

Menu adalah nasi lemak, mihun goreng, sosej, lauk - lauk lain sikit dan air sirap. 

Tugas untuk memasak ni memang telah di agih agihh. Kalau semuanya bebudak pompuan buat, memang mampuss lah. HEHEHE

Nasi lemak dengan air lelaki. 

Bihun goreng dengan lauk - lauk sikit pompuan yang buat. Buat yang ringan - ringan sudahhhhh T__T

 #2

Sedang menyediakan proses untuk melantak!

Dah makan - makan, dah kenyang semua. So harusss lah sesi bergambar!

 #3

Love by US! Nak buat bentuk love tuu, tapi tak jadik! Huwarghhhh!!!

 #4

 #5

Aku buat saranghaee. Nak buat dengan boifreng, dia kata aku gedik. Buat sensorang pungg jadilahhh. HEHEHE

 #6

 #7

Orang lain semua sempat je lompat. Aku sorang yang terkial kial nak lompat. Dah lompat, rasa macam letih giler. Semput. Adakah ini tanda tanda kegemukan?!

Last - last aku surrender. Kalau nak amik gambar lompat lompat, aku malas nak join! Tak larat. Muahaha

 #8



Pic feveret













#9

Bag menyemak ittewwww! Nampak buruk pulak dekat gambarrrr!

terima kasih sudi baca yaw!

9 pengomen:

CintaZulaikha said...

kalau tgk pada gambo2 nih..wahhhhhh buat akak windu pada kengkawan plak.....syok oooooo lepak2 ngn member2

|| NaFiRaa || said...

suka lah pic lompat2 tuh.. tapi kan~ muka yang len tak nampak cam lompat pon kan~ stedi jek muka masing2 kan.. siap peace2 lg..

Apik Pehe said...

wahhh..hehe..bestnya dapat kumpul2 gitu

Apik Pehe said...

wahhh..hehe..bestnya dapat kumpul2 gitu

Ezy Chiaki said...

esok saye ade s.alam..
jom jumpe.. hehee

Sophie Al-Yahya said...

hey..tempat ni memang best uuntuk picnic kan.dulu-dulu dengan budak kelas buka puasa kat sini. =)

♥e'in♥ said...

lps nie mesti rindu kat kawan2..

Pn. Sheila said...

warhhh... seronoknyer... cantik gambar sorg y kat dpn bgunan tu...

nabByla said...

picx no 7 tue smart ar.. hehee..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting