Thursday, January 12, 2012

Black and grey smokey eyes.

Assalamualaikum!


Ehem. Ok. Aku tahu parut jerawat aku agak lahh tak menahan. Benci tengok tahuuuu! =P

Try buat smokey eyes guna black and grey eyeshadow. Ni pungg masa tengok adik aku try buat hari tuu. HEHE

Masih lagi belajar untuk variasikan kepelbagian cara untuk mekap. 

Dulu, mak dengan adik aku dah pernah pergi untuk kurus mekap pengantin. Aku tak sempat, takde masa sebenarnya. Masih lagi belajar kannn, so susah lah.

Lagipun dekat tempat aku belajar ni jarang jek cuti macam U. Paling lama pungg cuti setakat 2 minggu je. Masa tu lah nak keluar jalan - jalan, nak balik kampung jumpa family. Ehem.




terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

Dearie's Couple said...

Thank coz following my blog..sorry lambat nak follow balik..hihihi..
anything like ur make up..

butterfly said...

cuba u makan VCo dr halagel.. mungkin leh kurangkan kesan jerawat tuh...

nazirah said...

ala takpe sarah tu pun nak kire ok da tu cantek tawwww

Myra Jay said...

Woww!! U look gojes dear :)

A'ishah Kamaludin said...

cantik!

xyah pg kursus. belajar je ngn mak n adik

btw Something untuk awak kat sini. Cekidout ya.

http://thehehslady.blogspot.com/2012/01/3-surprises-for-my-9-followers.html

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting