Wednesday, January 4, 2012

Bershawl pink, berbaju biru.

Assalamualaikum!

Entah hapa hapa aku camwhore sensorang dalam kereta. =P

Aku pungg dah lupa bila time ni, rasanya masa nak drive thru MCD kot. Dengan boifreng. Tapi gambar dia takde lah. HEHEHE



Kadang-kadang boifreng buat muka sebab contohnya time nak makan aku kangg suka snap snap pic makanan bagai semua tu, dia tak suka. Selalunya kalau tak suka pungg dia ikut jugak. Kalau aku suruh snap pic makanan, dia akan snap jugak.T____T

Kalau boifreng angin tak berapa nak betul, suruh snap ke apa ke memang takkan lahh. Senyapp jek. Boifreng akuu kalau marah selalu je senyapp tak cakap apa. Tu tanda marah la, tapii sangatttt lahh jarang dia marah marah gitu. Tapi almost apa apa pungg, dia akan selalu je ikut mood aku. HAHAHA. 

Kalau mood angin dia ke arah monsun timur, *angin molek* tak payah suruh snap ke apa ke, memang dia merajinkan diri sendiri untuk snap pic.

Eh, tercerita perihal boifreng ni apa kes! 


terima kasih sudi baca yaw!

7 pengomen:

J.Syazwana said...

eh muka nampak lain lah. hehehe

btw boipreng awak macam kite.
kalau marah tuh senyap je lah.
x bercakap sepatah ape. hihihi

echa takashimaya said...

i love to camwhore myself tooo.hehe :)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dia faham takpe lah..hehe.klu suami akak dia tak marah nak snap gmbr, cuma jgn tepek gmbr kat blog lbh2 dah.dia mmg dah bg tau.bab bergamabr mmg dia plg rajin suh kami anak beranak posing

Cik Pulau said...

wewittt..
xse bawak en boifreng ke esok. lalala~

Cik Pulau said...

eh silap.. jumaat ni.. heee~

nini said...

aip...kuar ngan boipren tangkap gambar sendiri jep...hehe

Nyssa Nuar said...

hehehehe..kelas duk snap2 pic ngan boifrengg! hahaha

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting