Sunday, January 29, 2012

Dengan kuasa mekap apa-apa pun boleh!

Assalamualaikum!


Banyak nak bercerita sebenarnya sekarang ni tapiii tapiii tak sempat hokehh. Plus tak tahuu nak mula and nak akhir dari mana. HEHEHEH


So, untuk permulaan entry aku nih .. ceewah .. permulaan lahh sebab aku rasa macam dah lama giler tak menaip. Rasa blog pun dah berkubur ke alam barzakh nih .. aku persembahkan video.


Video ni ya Allah, rasa macam bersyukurnyaa aku seadanya. Rupanya ada lagi yang ada jerawat teruk. Aku punya ada parut parut jewarat sikit ni pun dah kecoh. Bersyukur bersyukurr.


Video ni tentang seorang perempuan ni, kalau tengok dari awal video dia ni kevavommm cantik. Tengok sikit lagii kesiannn pulak sebab dia mempunyai parut kerawat yang AGAK teruk. Tapi dengan kuasa mekap, dia berubah jadi cantikk! Pluss DIA ADALAH SEORANG MODEL! Tak sangka kan, walaupun mempunyai jerawat tapi dia adalah sorang model yang agak famous jugak lah.


Meh kita tengok dulu video ni.





Dah tengok?


Kesimpulannya; apa eh kesimpulannya. HEHEHEHE


Maksudnya walaupun mempunya jerawat ke apa2 ke dengan mekap apa2 pun boleh jadi cantikk!

terima kasih sudi baca yaw!

5 pengomen:

A'ishah Kamaludin said...

saya tengok video ni dari awal sampai habis..

memang awesome!

A'ishah Kamaludin said...

Sarah,

Awak cekidout contest ni..

Hadiah dia dapat HD Makeup product, rasanya sama ngn yang dalam video ni..

Join lah, saya tengok awak pandai mekap..

http://www.facebook.com/MagicalTouchOfIANSHAM?sk=app_6009294086

[sutera kasih] said...

sy pun tgk dr awl smpai hbis...magic la make up !!

sarah mohamad said...

@A'ishah Kamaludin

Thanks sayanggg! Nak joinnn jugakkk! HEHEHE

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mmg ramai yg cantik2 tu bila buang make up terus nmpk wajah sebenar mereka. tp tu kes yg pandai make up la.klu yg tak pandai bertambah hodoh lak jadinya. sbb tu akak klu tgk org muka silau dan bertompok2, pki blusher bulat cam badut terfikir gak..kalau x pandai make up baik jgn cuba. memalukan diri sendiri je kan?org duk perati je kat dia. sian lak rasa. akak pernah tgk kat dast food budak yg kerja tu jd tumpuan mata ramai org akibat dia tak pandai make up..huhu.akak pun x pandai.sbb tu tak berani langsung nak cuba.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting