Monday, January 30, 2012

Syria stail baru. Jom tengok. RM16 je. Murah giler ok! Rugi tak tengok =P

Assalamualaikum!


Promote bisnes adik aku skettt.







 nak tahu tak berapa adik aku jual. 
jangan risau, adik aku jual murah jekk. I mean amatt lah muraaaaaah sangat if kalau korang beli dekat luar memang takkan dapat harga ni. Kalau tak percaya, sila survey dulu dan bandingkan dengan harga adik aku. Siyess lah aku tak tipu!


if kalau korang LIKE dekat fan page adik aku tu, adik aku jual dengan harga RM16 sahaja!
mana nak dapaaat harga macam ni?! ce citer ce citerr ......


selalunyaa adik aku jual RM20, still lagi murah dari others kan. tapi ada promotion untuk pembukaan fanpage dia tu, dia bagi diskaun sehingga harga menurun menjadi RM16. tapi ofcourse lah, korang kena LIKE dulu fanpage tu okeh.



 kalau nak tengok dekat blog dia, klik ...



and kalau nak tengok dekat facebook fan page, klik sini


http://www.facebook.com/pages/Almari-Suraya/309335149104255

cepatt - cepattt terjah sekarang! Tak rugi pun!
 
 
Kalau nak bercakap mengenai kualiti, kualiti memang tak boleh di pertikaikan lagi. Memang superbbb!!! 
 
 
kualiti setanding dengan brand brand gahh dekat luar sana. terbaik wooo aku cakap! kain lembut, sejuk. aku dah pakai sebab tu aku boleh bagitahuu ni. dan aku sendiri dah tengok kualiti nya macam mana. kain memang awesome orang cakap. awesome macam hafizz awan nano yang menang Anugerah Juara Lagu tuu. *eh apa kena mengena pulakk ni* hehehe .. excited katanya Hafiz menanggg!
jomm pakat LIKE ramai2!



terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

Aini Azman said...

cntik =)

zuk zuhaiza said...

chantek dan nampak best dan selesa pakai. memang murah ponn.

tapi kite tak pakai tudung syria ehee

|| NaFiRaa || said...

cantek dan murah!! nak tgk jap..:)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting