Wednesday, January 11, 2012

Hari ni berpashmina biru, berbaju biru. Semuanya biru lahhh =P

Assalamualaikum!

Kejadian yang telah lama berlaku, baru aku nak peram. Ok dah memang tabiat aku begituuu. Aku bukannya bersungguh *bersungguh ini bertepatan dengan contohnya korang keluar hari ni, amik gambar sana sini pastu balik balik terus transfer pic and terus update gituu, paham?* sangat nak update ni, cuma time aku gila tengah rajin aku update dan aku buat auto publish. Menyenangkan kerja aku sebenarnya :)

Aku memang kalau pergi mana mana sekalipungg suka amik gambar sana sini, tapi aku memang takkan update terus. Aku akan tunggu sehinggakan aku terasa nak update pasal cerita aku keluar ittew baru lah aku akan update. Dan sekali aku rajin update, harus lahh bebanyak sekali aku update. Buat auto publish. 

Dah dah.

Ini berkenaan hari biru sedunia. Well, hanya untuk aku. Muahahah

 #1

 #2

 #3

 #4

Sampaikan mekap pungg aku buat kebiruan. Gila biru.

Kualiti gambar adalah annoying gilerr. Guna camera bb jek. Kalau pakai flash, haruss lah lepas snap pic dan tengok diri sendiri rasa nak lempang lempang bb ittew.  Nasibbb aku sayang bb aku, kalau takk hurmmm fikirkan sendiri =P

terima kasih sudi baca yaw!

6 pengomen:

|| NaFiRaa || said...

cantek tang mekap kt mata tuh..:)

nazirah said...

wah awak nampak biru
smpi mata2 biru ye hehe..
sesuai la sarah dgn kaler biru..

Ezy Chiaki said...

awk nmpk sgt biru!
haha

najwa's said...

hehe gojes gitu biru.. ;p

si tuan putri kiUt said...

u look blue!! cantik eyeshadow tuuuu

A'ishah Kamaludin said...

Thanks dtg blog saya

cantik, n makeup berani and classic..

BB kot, jangan dilempang..

Saya baru beli kamera murah sbb tak tahan ngn phone kamera saya

ada tulis kat latest entry psl kamera murah
thehehslady.blogspot.com/2012/01/yeay.html

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting