Sunday, January 1, 2012

Review : Polo Giorgio Beverly Hills Red Perfume

 Assalamualaikum!

Kali ni aku nak buat review berkenaan perfume. Selama ni tak pernah pungg review berkenaan perfume kan. Selalunya mekap jek, kalau tengok blog  pungg mesti berkenaan mekap sajooo. 

Kadan kadang boring jugekkk. HEHEHE

Perfume ni adik aku punya, tapi aku suka pakai sebab bau dia sangat lahhh manissss dan bestttt!





Polo Giorgio Beverly Hills Red Perfume 

Yang best :

  • Bau tahan lama. Aku pernah pakai dari pagi sampai malam. Bau dia still melekat lagi. Memang tahan lama. 
  • Bau dia maniss. Maniss apa tuu susah nak describe macam mana. Manis lembut, manis sweet gituu. Manis yang tak terlalu strong. Sesuai untuk orang muda macam aku T___T
  •  Bekas yang comel. HEHEHE
Selalunya aku akan sembur sedikit di pergelangan tangan, dada dengan belakang tengkuk. Tips lagi satu, jangan contohnya korang dah sembur dekat pergelangan tangan, JANGAN di gesel - geselkan kan perfume tu. Biarkan dia kering dengan sendiri. Dengan itu, baru lah bau perfume akan kekal lama. :D


terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh bau manis tu sis suka..

Zura said...

suke brand polo sport tp xpnah lagi try perfume brand nie..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting