Sunday, February 26, 2012

Olohhh olohh cutenyaa budak ni :)

Assalamualaikum!


Kawan aku ada buat makan - makan dekat rumah dia, sempena erk .. apa ehh aku dah lupa lah .. hehehe sebab dah beberapa minggu yang lepas dah ni sebenarnya :)


Rumah kawan aku ni dekat area Pasir Mas, jauh skett dari aku tempat aku. Jauh tak jauh dalam 45 minit je kot kalau lalu highway.


Aku pergi sana dengan kawan aku, syura dengan hubby dia.


 Me dan syura <3!
Kebetulan pakai baju sama warna, hubby dia pun pakai merah jugak. 


Dari rumah aku, pergi amik dulu syura dekat pengkalan chepa .. dia tinggal rumah family hubby dia. Dari sana ke Pasir Mas.

 Memangdangkan diorang tak kenal sebab tak pernah datang rumah kawan yang aku nak pergi ni, so aku ler yang tunjuk jalan. Heheheh

Dalam 45 minit dah sampai. 

Dah makan semua tu, kawan aku bawak keluar anak sedara baru dia. 

Olohhh olohhhh cuteeeee sangat!

Dah la chubby, tangan berketak ketak. Gerammm sangat!

Baik pulak tu, dengan semua orang nak. Senyap tak kata apa2 pun. Good boy betul lah! :)
 

 Tengok tangan tuu. Peha pun berketak ketakk. Gerammm sangat!!!!


 Dengan syura.



 Sementara tuu, auntie sarah duk ......


 Camwhoringgg. LOL!






 Dengan auntie sarah yang cun


 Dah makan semua, kawan yang lain ajak pergi ke PCB. Pantai Cahaya Bulan to be exact. Aku pun dah lama tak pergi pantai kalau balik kampung. *rindu kampungg uwuuuwwwuuuu*



 Order air kelapa susu. 

Sedappppnyaaaaaa.


Kalau minum air kelapa dekat shah alam memanggg TAKKAN sama dekat kampung punya. Air kelapa kat kampung lebih lemakkk, lebih syiokkk. Sedapp gilerr. Siap ada orang tabur milo lagi tahuu dekat atas tuu. Sedappnyaaa. Balik ni nak pekena 2 gelas sekaliguss.


Pastu ada order keropok, ikan salut tepung sket, tepung salut tepung pun ada, fisball skettt tapiii lupa pulak amik gambar, Ralit duk berbual khenn, sampai lupa nak snap picss makanan. :D







Lastttlyyy,





 Bergambar kenangan!



*Tadi aku pergi makan rumah kawan aku yang kerdil tu haaa. Anak sedara dia lerr yang cute dekat atas tuu tadi.


terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

tiefazatie said...

comel gle!hehe..cantik lak kan warna merah nie..hehe

butterfly said...

waa.. air kelapa tu menggamit rasa...
huwaaa...


bawak balik sni buleh x??

echa takashimaya said...

merahnyerrr.hihi

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting