Tuesday, March 6, 2012

Beli barang penjagaan diri.

Assalamualaikum!





Follow Me Dandruff Control Shampoo : RM 11.90
Ginvera Spa Massangging Shower Scrub Green Tea : RM 12.90
Loreal White Perfect Cleanser : RM12.90



Total : RM37.70







Close up skettt =P
Bau sangatt wangi okeh, ada bau grean tea. Lepas mandi rasa sangat sangatttt lah segar. Tambah tambah ada bau kan, keluar dari bilik air masih terasa bau shower ni. So untuk bau memang aku suggest shower cream ni. Bau dia tak pekat sangat, bau yang menenangkan. Ceewahhh! Heheheh
Ni antara shower feveret aku jugak. Harga pun tak mahal sangat kan =P





 Baru try guna ni, memula pakai adalah semalam. Hihihihi
Pakai skett je. Tadi aku tersalah letak banyak, pastu gosok dekat muka rasa tebal pulak foam dia. 
Masa nak cuci muka tu, aku ada pakai mekap tapi tak de tebal sangat, lepas cuci muka dapat rasa muka rasa segar dan bersih.
Ada bau sket, bau tu tak pasti lah macam mana. Tak wangi dan tak busuk. Just nice. Tak terlalu pekat sangat bau dia.


Ginvera Spa Massangging SHower Scrub Green Tea : ♥♥♥♥♥


Follow Me Dandruff Control Shampoo :  ♥♥♥


 Loreal White Perfect Cleanser : ♥♥♥♥


 
Semua benda ni aku beli dekat Mydin. Murah sket hehehehe Kalau dekat watson Loreal White Perfect Cleanser semalam baru aku tengok harganya dalam RM17.90. Lebih kurang lah. Kalau ada sales maybe murah kot. hehehe

terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

azam said...

berbelanja utk diri sendir dan kecantikan tak salah

oshinz said...

up sampai rm5 kat watson? fuhh.. tak berbaloi.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting