Tuesday, March 6, 2012

Jangan jadi looser boleh?

Assalamualaikum!


Lelaki kalau nak ngorat setakat sms " Hai, boleh berkenalan? Awak ni dot dot dot kan?" Pastu kalau si perempuan tak reply, si lelaki akan hantar sms lagi "Sombong, macam ni lah perempuan sombong. Ingat bagus sangat ke, ingat cantik sangat ke." Tak reply pun nak kutuk kutuk, nak memarah apesal kan. Aku rasa lelaki jenis begini, memang lah seorang yang looser!


Macam tak layak je jadi lelaki kan? hehehe Aku rasa lelaki begini memang tak cukup educated kot. Aku rasa lah, sebab lelaki yang well educated akan approach dengan cara yang betul. At least tak delah kutuk kutuk balik kalau perempuan tak balas perasaan dia kan. Paling paling tidak pun dia kecewa, anggap je takde jodoh.


Kepada lelaki tersebut, anda adalah seorang yanggggg 

..........................




 



terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

oshinz said...

tak yah la jadi lelaki kalau nak emosi2 sangat. haha.

Rossy Brown. said...

haha. betul3 ~! looser sangat.
kalau tak kena layan pun terus nak kutuk cakap ini lah wanita zaman sekarang bla3......
hish.

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting