Wednesday, March 7, 2012

Edisi makan - makan di Secret Recipe.

Assalamualaikum!


Hari ahad yang lepas, aku keluar dengan kawan kawan aku dari zaman sekolah menengah.
Dah lama gilerr tak jumpa kan padahal ada je dekat kl ni.
Hehehe


Hari tu dah janji nak keluar lepak sama sama.
Pergi ke Times Square.


Aku sampai dekat setengah jam awal, hehe sementara nak tunggu diorang aku jalan sensorang dulu area dalam Times Squate tu.
Orang punya lahhh ramai, almaklumlahh minggu gaji. Aku paham =P 
Tambah tambah bebudak Uitm baru dapat duit ptptn kan, so enjoyyyyyyyy! *sila tiru gaya nora danish*



Sempat jugak beli purse baru, ganti dengan purse lama yang dah berzaman aku tak tukar. Heheh




Lepas diorang dah sampai, pergi makan dulu.
Haa yang ni part kelakar. DIorang nak makan dekat secret recipe.
Aku tak tahu pulak dalam tu ada secret, aku pergi bedal cakap mana ada secret dalam ts ni, yang kat luar otw nak ke low yat ada lah. 
Pastu tengah nak pergi sana, bolehh ternampak ada secret dekat tingkat 3 tapi belahh hujunggggg. Mana lerrr orang nak perasan. Huhuhuhu
Nasib tak keluar lagi =P


Makan dulu. :D

 
 Guna effect crossprocess.



Belah kanan aku punya, rasanya entahh lah huhuhu banana + coklat. 
Kembang tekak aku makan, tak sedapp hehehe 
Ni mulut aku lahh, aku tak berapa suka. 

Belah kiri kawan punya, sedapp! Mocha apa tah, dah lupa. 
Memang sedapp.
















Agak muak skettt. heheh ke tekak aku yang kekampungan sangat nih 
Banyak sangat cheese kot, =P


terima kasih sudi baca yaw!

1 pengomen:

Lya Colours said...

kalau secret, saya suka minum apple limau kasturi tu. sedap masam2

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting