Wednesday, March 28, 2012

Nasi Ayam Tat Shah Alam

Assalamualaikum!


Restoran ni asal aku lalu je penuh, asal nak g carefour je penuh. So kasi try la sedap ke tak. Hehhe Restoran ni berdekatan dengan Carefour Shah Alam Seksyen 23 tu. Bersebelahan jek. Kawan aku kata restoran ni kira famous dekat kedah. So baru aku tahu asal usul nasi ayam tat ni memang dari kedah.


 

Kawan2 aku makan nais ayam tat ni. Sedappp nasi ayam dia. Memang lain dari yg lain. Dekat shah alam ni, sebenarnya banyak nasi ayam, nasi ayam pakmal lah macam2 pilihan tapi untuk nasi ayam tat ni memang salah satu yang aku recomended sangat! Sedap!



Aku order mee kari. Aku ni jenis kalau sedap aku cakap sedap, tapi untuk mee kari ni paling tak sedap yang aku pernah makan. Tawar dan kuah cair. If kalau datang sini, order ler nasi ayam dah memang namanya kedai nasi ayam kan. Hehehe aku gatai tangan nak makan mee kari apesal. Hehehe kangg dah kena tak sedap. 


Harga pulak tak mahal pun. Standard nasi ayam. :D
 

terima kasih sudi baca yaw!

9 pengomen:

azam said...

menarik....dan sedap

shiema sufian said...

Shiema selalu makan dekat kedah, sedap (:

Nora_Aniza said...

xnampak macam nasik ayam pun? hhohohoh

oshinz said...

haih.. faveret kite tu. emmm nyum nyum!

el said...

dah 2 hari x mkn nasi..npk sedap gilerrrr nasi ayam tu...kijammmmmmmmmmm hahahahaha

fatin hanani said...

hehe tiba2 mcm bangga jap dok kat kedah haha :p
hehe..yew memang nasi tat ayam tu sgt sedp ..fatin suka sgt..pueh bila makan..kuah pun sedap hehe :D

sarah mohamad said...

Kan nasi ayam dia sedap kan. Rasanya asal nasi ayam tat ni memang dekat kedah kan. :)

sarah mohamad said...

Yeke, bukan dekat gambar atas tu nasi ayam kan. Heheheh

sarah mohamad said...

Hehehe nanti pergi kedah fatin belanja okehhh :D

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting