Saturday, March 3, 2012

PhotoGedik!

Assalamualaikum!


 **kalau tak clear, sila clik gambar untuk pembesaran**


Hehehe time buhsan takde buat apa sebelum pergi kelas.
Guna snapbooth photoboth.
Sesapa nak guna aplikasi ni, boleh download dekat link atas ni.
Dah download sila install.
Dah install sila amik gambar secara melampau macam yang aku buat. Tapi aku still menjaga lagi kecomelan aku. Huhuhuhuhuhu
Nak buat giler giler lagi pun bolehh tapi nanti aku nak snap dengan adik adik aku. Adik adik aku tu giler gilerr memang patut amik gambar secara menggila. EH?

 
Best aplikasi ni, macam macam gambar boleh buat.
Erk .. bukan gambar comel okeh, gambar buruk gilerr je (─‿‿─)


Boring ler ye dok asyik gambar gambar comel jek, sekali sekala letak gambar buruk apa salahnyaa kan.
Tapi sayang, webcam aku gambar tak berapa cantik ahh. Almaklumlahh lappy lama, takde canggih mana punnn!



Letak lah gambar comel 1. 
Comel ke? 
Ke aku sorang yang rasa diri aku comel?

Apa2 jelahhhh 
=P


terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

Yumida said...

comel...tp x gedik la...

sugar2 kapas strawberry said...

mana ada gedik .hehe

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting