Friday, March 2, 2012

Sarah Mohamad Jalan - jalan ke GOLOK! PART 2

Assalamualaikum!


Bertemu kita lagi di dalam rancangannnn .... ewahhh macam talk show pulakk dahh hehehhe ヅ Kali ni sambungan trip aku pergi ke golok bajet retiss nak buat part part bagai ni. Malas rupanya tapi dah panjang lebar kan terpaksa ler jugak buat part 1 part 2 nihh.



Sana dalam pukul 7 lebih petang gituu memang panas lagi. Matahari ada lagi atas kepala ni. Masa tu memang spoil lah aku lupa bawak spec artis aku. Hehehhe



 Aku yang kejakunan. Tisu diorang semua wangi wangi tahuu. Nasibb sempat amik simpan dalam bagg. Hehehehehhehe 









Dengan raja diorang kott. Dekat sana aku perasan, di mana mana sekalipun banyak letak gambar raja raja diorang. Macam dekat malaysia ni signboard banyak letak iklan kan, sana signboard banyak letak gambar raja diorang.







Dengan kereta thailand. Hewhewhew macam tak perlu tunjuk je kan tapi ada aku kesahh (─‿‿─) Nak tunjuk jugak aku penah naik kereta thailand nombor plate thailand. Heheheheh.









Dekat taman diorang. Bersih je dekat sini. Ala ala titiwangsa kott. Hehehe Tapi kat sini ramai orang orang tua yang duk exercise. Titiwangsa ramai orang orang muda.Berbeza sangat dengan taman dekat golok tuu. Hehehehe Tapi besttt ko bayangkan lahh ramai orang orang tua duk taichi ke apa orang panggil, apak apak duk jogging dengan makmak. Suasana tu rasa lain. Dekat taman diorang ada pasang music so kalau jalan - jalan sana memang enjoicee lah. Rilek dan cool je kat sana.



Aku dengan piya ♥



 Dekat taman ada banyak dinasourrr. Ada jugak kepala yg dah pecah, tak tahuu kenapa. Hehehehe Aku ingat nak panjat atas kepala dinasour tu tapi rasa macam tak sopan pulak. Niat dibatalkan. Hehwhew 





Dekat sana memang tak pelik kalau ada polis *polis ke tentera aku tak tahu lerr* hewhewhew tak pelik la kalau ada polis yang jaga dekat banda golok tu. Ye lahh, dari kejadian sebelum ni kan. Kadang kadang ada polis yang bawak anjing dengan benda untuk mengesan bom. Memula takutt jugak tapi kawan aku kata memang dah biasa dahh kedaan macam tu dekat sana.




Kedai beg paling banyak. Murahhh kot!!!
Kalau dekat KL maybe jual dalam 100 lebih ke atas, dekat sana dekat 40 hengget je. 
Sangat murah dan kualiti pun ok.
Cantik cantik semuanyaa.
Aku takde beli apa2 pun, beli baju adik aku je sehelai. Tak rasa nak membeli sangattt =P



Yang ni super sedappp! Pulut mangga (♥♥,) Paling sedapp aku pernah makan! 


Lepas minum air kelapa dekat berdekatan taman ni, dalam pukul 8 lebih aku dah nak balik. Heheheh Katanya taknak sampai malam kan. Kawan aku ajak stay dekat sana, sebab katanya malam lagi happening. Tapi entahh lahh Takutttttttt. Lain kali maybe boleh consider tido dekat sana kot. Katanya lagi banyak lagi tempat yang aku tak pergi. Huhuhuh ... takpe lah next time kita pergi lagiii okehhh. 

 
terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

Anis Syahirah said...

banyak gila handbag tu kak sarah. alaa bestnye. macam cantik-cantik je. da boleh da tu bawak sy pergi sana. haha. pulut mangga? selalu dengar, tapi tak pernah makan, g perlis pung tak pernah makan, sedih la macam niii T.T

ishiko said...

walopun negara jiran..
naik sampan je dh sampai, xpnh pun pg.. ase takut :p

Sharinginfoz said...

bila le nak pi sana ni

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting