Sunday, April 22, 2012

Buku untuk pengguna IPHONE 4S

Assalamualaikum!










Mak aku memang pengguna Ipong 4S *aku selalu sebut ipong je sebab senang* hehehehe


Buku ni bagus! Masa aku balik kampung hari tu, aku tengok buku ni ada atas meja. Rupanya mak aku beli sebab katanya mak aku ni mana lerr reti bab bab teknologi bagai ni kan.


Pelbagai teknik, tips dan macam2 lagi lah yang ada, semuanya complete set untuk korang yang guna ipong 4s ni. Aku tengok sekali imbas je aku dah tau buku ni adalah awesome!


Buku ni akan mencadangkan apa apps yang sesuai, macam mana nak configure email, macam mana nak setting dalam phone ni. Memang la benda tu boleh je cari dalam internet tapi buku ni aku rasa lagi lengkap kot.


So aku suggest kan buku ni kepada sesapa pengguna ipong 4s ni. Aku pun suka jugak godek godek ipong mak aku ni dan memang aku takkan faham sbb os dan apps nye macam susah sikit nak faham. Yang selalu aku guna instagram jelah. Tu pun pengguna android pun dah ada kan. Best la koranggg, aku pakai blackberry ni mana ada. =_=


Oh lupa, baru baru ni aku pergi ke Kinokuniya kat KLCC, ada jugak aku nampak buku ni untuk pengguna ipad 2. Maybe aku patut beli jugak kot sebab rumah aku pun ada ipad. Untuk android pun ada, untuk blackberry je takde. Huhuhuhu


Harga buku ni : RM24.90.

terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

FiZ said...

ok..sy jeles dgan mak kamu sbb ade iphong 4s ;p

psst:jom join GA saya ;)

Zura said...

hehehe..org tua skrg pun dh reti nk ber ipad iphone nie..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting