Saturday, April 21, 2012

Lamanyaaa aku tak update blog =_= Sedikit info terkini.

Assalamualaikum!


Fuhhh Fuhh Fuhhh *tiup habuk yang dah bersawang dekat blog ni*Hehehehe, memang nampak sangat aku dah lama tak update blog kan. Huhuhu ....  Selepas dalam masa 2 minggu baru lerr aku dapat update blog ni, tu pun di sebabkan mak aku hantar broadband celcom kat aku, kalau tak sampai sekarang memang tak la aku nak update blog. 

Nak update dekat luar pulak, malas nak bawak ke hulu ke hilir laptop yang berat ni. Lagipun kalau takde apa2 aku malas nak keluar dengan kereta kat area kl ni, almaklumlahhhh jammed yang amat. So boifreng selalu bawak moto je kalau sekadar nak pergi dekat2 ni. Hehehehe jadi amat lah tak praktikal kalau bawak laptop kan.

Traffik pun dah jatuh merudum. Warghhhhhhhhh.


Dah lama tak update blog ni membuatkan otak aku jadi blank ahhh. Tak tahu nak update apa. Heheheh Cerita pasal diri sendiri je lah ehh ehhhh.


Seperti sedia maklum, *sedia maklum keeeee* hehehe aku sekarang tengah praktikal di Unikl bahagian IT Division. Dan sekarang aku menyewa sebuah bilik dekat area flat pkns kanpung baru ni. Suasana dan persekitaran dekat sini kalau nak dibandingkan dengan shah alam, aku rasa shah alam lagi bestttt.


Maybe sebab shah alam lebih tenang dan harmoni, dekat kl ni biasa lah kalau korang nakkan hiburan tanpa henti boleh lerr jadi orang kl. Heheheh


Gambar masa camwhore kat ofis sensorang! Hehehehee :)


Aku kat sini sebagai praktikal student so takde la buat kerja berat2. Offismate pun baik2. Dan semuanya lelaki, kira aku sorang je lah bunga di kelilingi oleh kumbang2 gituuuuuuwwww. Hehehe

So far, walaupun semua lelaki semuanya adalah best2. Tak rasa canggung pun, memula je macam tak tau nak cakap apa kan.. lama2 dah biasa dahhh.



Masa kat ofis, tangan dan kaki amat lahhhh kering. =_= so aku beli lotion ni untuk melembabkan. Dan yang bestttt, sekarang tangan and kaki dah tak kering dah. Currently lotion ni adalah bestfriend aku ketika kat ofis. Hehehehe



Nanti aku update lagi okehhh!

terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

ParkLee said...

hati2 menjalani sebagai remaja di KL.
Ada boyfriend tidak semestinya hidup akan selamat.

Itu sahaja yang pakcik dapat pesan.

Yang penting ingat mak ayah di kampung bila nak cuba sesuatu.

Menyesal tak sudah.

sarah mohamad said...

InsyaAllah, saya akan ingat pesan pakcik tu :)

Reena said...

Sepanjang lebih 10 tahun duduk KL, akak rasa tahun nilah tahun yang paling worst jam nya (adoiii) Selamat bekerja dan jaga diri bebaik :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting