Tuesday, April 24, 2012

This is super cool. Tasha Manshahar & Syed Shamim.


Assalamualaikum!





Aku baru ternampak video ni dekat youtube. Once dah dengarrrr, fuhhh mengancam jugak suara 2 orang ni. Bukan macam suara najwa latiff yang 1 tone je tuuu. ✿◕ ‿ ◕✿

Hehehe opsss nanti peminat najwa latiff marah pulak kan kan kan. Hehehehe

Diorang ni adalah Tasha Manshahar dan Syed Shamim. Sorang comel sorang hensem. Huhuhu Suara Tasha Manshahar dan Syed Shamim ni memang kalau bergabung untuk lagu Hey Mr Sexobeat ni adalah awesomeeeee! Bestttt suka sangat dengar. Diorang ni kira artis youtube la yek. Sebab fames melalui youtube. Aku pun dah tengok video lain, video lain tak berapa nak memWOW kan aku, tapi video ni I LIKED ITTTTTT!

Aku try ler google sikit pasal tasya dan syed shamim ni tapi takde sangat info pasal diorang. Cuma yang pasti diorang ni budak2 lagi. Hehehe 


Dan kalau tak salah aku dua2 ni masih belajar dekat institut perguruan. Kalau nak tahu dekat mana sila lah google sendiri. Huhuhu


Okay, nanti update lagi ye.


terima kasih sudi baca yaw!

3 pengomen:

azam said...

:) nice...hehehe

echa takashimaya said...

best best. bace la blog tasha manshahar tu :)

Zura said...

senang nk jd artis nie..

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting