Tuesday, May 1, 2012

Finally, IM HOME!

Assalamualaikum!


 
Setelah naik bus selama 8 jam, akhirnya sampai jugak ke kampung halaman. Aku start cuti dari hari ni sehingga ahad depan. Kali ni cuti lama sikit :D Nak berehat dengan family terchenta. Dan rindu rumah jugak. Aku panggil rumah ni sebagai syurga dunia. Kenapa syurga dunia? Sebab di sini aku dapat merealease tension, dapat makan makanan yang mak aku masak, dapat tidur lewat *btw, aku suka berjaga malam kalau cuti hehehehe* dapat makan2 dengan family, dapat internet yang laju dan macam2 lagi lah. So kalau duk kat rumah ni, banyak positive dari negative. Senang citer macam tu lah. Hehehe :D


So, dah alang2 cuti lama ni food hunter akan bermula. Apa yang best tak tahu dekat area kelantan ni almaklumlah dah lama tak balik cuti. Hehehehe 


Kelantanese boleh suggestkan tak tempat makan yang sedap dekat area kelantan especially dekat area Kota Bharu?



terima kasih sudi baca yaw!

2 pengomen:

sugar2 kapas strawberry said...

seronoklah cuti kan. hehehe.kita plk baru nk final exam

Reena said...

Hujung tahun lepas, akak ada jenjalan dekat Kota Bharu. Nak tahu mana tempat makan yang akak pergi awak bolehlah taip dekat bahagian search blog akak - jalan-jalan cari makan.

Selamat bercuti :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting