Monday, December 20, 2010

aku tahu , aku ketinggalan zaman . tapi aku tetap nak buat jugak button tweet

tengok tajuk pung dah tahu kan , walaupun benda ni dah ketinggalan zaman tapi aku sorang je yang baru nak buat .. tapi tak pe , aku tetap nak TUNJUK jugak .. heeee :) at least aku ada jugak buat kan ... tutorial ni aku belajar dekat hudhud punya blog , yang tajuk headernya tu please , no paparazzi . 






nampak tak yang aku buat kaler merah dalam kotak tuu ? benda tu lah yang aku baru tambah dekat blog aku ni .. kalau facebook LIKE tuu , dah lama aku buat , tapi tak adalah lama sangat , kira dalam minggu ni jugak lah . kalau korang nak remind balik , klik SINI ! . kalau korang perasan , banyak yang penambahan aku buat dekat blog aku ni berbanding dengan yang dulu . kalau dulu , memang tak berselera aku nak bukak blog ni , apatah lagi nak hapdet kan , iyee lah , dulu aku baru baru nak belajar buat blog , tak tahu apa apa pung tentang coding moding ni semuaa kan . sekarang aku tak adalah expert sangat , tapi boleh dah laa nak paham kalau baca / ikut tutorial blogger blogger lain buat . 

ps : sekarang pung masih tetap dalam proses pembelajaran :)


kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

2 pengomen:

Cikbelog said...

cikbelog tak wat pun tweet sebab tak de twitter..heee

bungakuning . said...

@Cikbelog

cik belog buat la twitter 1 , nanti boleh la kita tweet sama2 . hehe :)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting