Monday, December 20, 2010

UPDATE TUTORIAL

aku buat list macam dekat bawah ni under tab menu TUTORIAL . senang sikit anda nak cari apa yang anda mahu .   :)


TUTORIAL

Letak pic kita dekat SHOUTMIX 

Buat Auto Publish - buat banyak-banyak entry , pastu biarkan dia auto publish satu-satu . senang !

Nak tahu tak berapa harga / nilai blog anda ?

Tutorial Dandan Rambut .. Dalam bahasa Kelate, orang panggil jaling rambut :D



TIPS 

Tak nak bagi permata kerongsang / pin korang tercabut ?

Cantikkan Tumblr anda - Tumblr anda jadi cute macam anda . hakhak !

Pemakaian inner untuk sape2 yang bermuka bolat , chubby atau gemok . CONFIRM anda tak nampak boolat lagi pasni !!





MEKAP

Cara aplikasikan eyeliner dengan betul 

Cara aku buat smokey eyes dengan simple - senang je weh !

Tutorial Macam mana nak mekap seperti artis Korean



RESIPI 

Fruit Koktel - simple dan senang . pergh ! memang TERBAIK

Resipi Apple Pie - ssekali sekala buat lah diri macam duk kat Eropah . HAKHAK! 


PHOTPSHOP

Buat muka anda jadik flawless tahap gila lah . mesti anda nampak tertarik kebaboooom .



GAME

Supermarket Mania (Portable) - game yang tak ada limit 



MOVIE DOWNLOAD

BURLESQUE - citer ni muzikal . memang BEST !!!



kalau suka entry ini, boleh lah LIKE :) kalau tak nak pun, takpeee T__T

3 pengomen:

woot-woot said...

hohooh..good job :)

p/s jom baca ini ! ^^

http://iniwootlah.blogspot.com/2010/12/perempuan-paling-pandai-bab-parking.html

bungakuning . said...

@woot-woot

thanks !
nanti nak terjah baca entry :)

Anonymous said...

I love to come back to sarahdandia.blogspot.com
[url=http://topmusclesupplements.org]legal steroids[/url]

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting