Wednesday, April 20, 2011

dapat gift dari seorang blogger? siapakan seseorang tersebut?

salam semua :)



hari tuu dekat entry ini aku ada mention yang aku dapat a gift from one blogger ni. hiks memang aku sangat terharu yang amat sebab dia sudi bagi aku gift tersebut. 



gift tersebut amat lah cantik! dan susah nak jumpa kot. aku dapat gift tersebut sempena dengan follower yang ke 100 beliau. beliau adalah seorang newbie dalam dunia blog ni macam aku jugak. aku pun still newbie gak. hiks. 



beliau yang aku maksudkan adalah *KLIK KALAU NAK TAHU!



masa aku dapat gift ni, aku sedang bersiap2 nak keluar ke kbmall dengan adik aku. baru je aku nak hidupkan kereta, ada posmen datang dan tanya aku "sapa siti sarah yang cooooomel" hiks yang cooooomel tu sengaja tambah nak bagi korang uwek uwek sikit. aku pun jawab "saya, saya" *ngaku pulak coooomel kan! hihi


terus posmen tuu bagi ni. cuak jugak tetiba sapa yang nak bagi aku gift ni.




muka ceria semacam dengan gift ^_^


nama penuh beliau .... teeeeet!


dapat kotak ni! cantik sangat. aku guna untuk letak anak kunci dan letak cincin, letak gelang letak pins tudung. dalam tuu ada benda magik, tapi tak boleh bagitahu. hiks


insyaAllah, saya akan terus menyokong blog anda ^_^

jom reramai terjah blog ni. orangnya adalah hensem juga, still available ke tidak tak tahu lah. korang boleh try usha2 ler. hiks jom ke http://cikali.blogspot.com


sila LIKE kalau suka

12 pengomen:

Miss Tira said...

Wah, tahniah. Hadiah tu cantik. :)

MiSzy DiaN said...

wahhh best laa dpt gift kan.. hehehe..

Bulan said...

wahhh.bulan x penah dpt gift dr blogger.ehee

sarah mohamad said...

@Miss Tira

tengs dear :)

sarah mohamad said...

@MiSzy DiaN

hiks kekadang je dapat.

sarah mohamad said...

@Bulan

tipu lah bulan. takkan tak pernah dapat kot. padahal2 tiap2 minggu dapat. hiks

Redbloodsnow said...

haaa..akhirnya. ko tayang gak gift tu..hehe. lawa weh. jeles sekejap :D

Amirrah Zawani said...

bestlah dapat hadiah.. :)

sarah mohamad said...

@Redbloodsnow

ah2. hiks lawa gak akak zie. :)

sarah mohamad said...

@Amirrah Zawani

best lagi dapat movie freee. hiks

Ryna Tri Asmara said...

owhya, please don't publish the comment with password k :)

nazirah said...

wah .. beshnye
tahniah sarah ;)

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting