Sunday, October 9, 2011

banyak lagi kena belajar ni :(

Assalamualaikum!


*iklan kejap ........ SAKIT PERUT*


okay ...


semalam, lepas balik dari sunway pyramid *dah la dalam keadaan letih* kawan2 kat kampung yang datang utk interview di TM ajak aku ke ICity.


aku pun okay la .. walaupun letih sbb seharian dah berjalan *amboi!* tapi demi kengkawan tersayang aku tak kisah pung walapupun letih kekekeke


masa dekat Icity, aku memang bawak d3100 aku ... tapi yang sedihnya .. aku tak tahu setting bagai dekat kamera tuu :(


nampaknya banyak lagi ilmu yg aku kena belajar .... ada sesapa tak yg nak jadi sifu aku? hehehehe *kemain, sapa nak ajar ko free weh?* heheheheh


dekat ENTRY INI aku ingatkan mudah je kot nak shoot guna kamera besar ni *btw, aku panggil dslr d3100 ni kamera besar .. sebab .. ala memang dah besar pun khennn* hehehe tapi memang! kena belajar jugak basic setting kalau nak shoot cantik. kalau nak amik biasa jek, aku selalu guna auto je :D .. heheheh


ohhh .. ya ... dan jugak dekat ENTRY INI masa aku memula pergi beli kamera besar tuu. heheh



yang ni bukan amik dengan kamera bear tu hokayyy, yang ni amik guna fon xperia x8^^

background belakang, SILA *caps lock lagik* abaikan .. fokus dekat budak comel jek T_______________T dan mata biru tuu :D





*jom undi peserta feveret anda utk design diorang.
 OMG!!! kalau anda bertuah boleh memang sampai rm10k?!*
*kalau nak undi, just klik gambar atas okay*


8 pengomen:

puanbee said...

seronok ade camera D3100 .... tak pe pelan2 belajar lah ye

~Nana 귀여운~ said...

wuyoh..cunn..huhu

Zura said...

kawan punye pasal penat pun hilang erk..hehe

Izyan Masri said...

HEHE.APE KATA PEGI BENGKEL DIORANG?CONFIRM JADI PRO LEPAS NI XD

Cik Yana said...

Alamak! tak leh jadi sifu la, cik Yana pun tak pakai kamera mahal tu. Tak de duit. Hehehe~

Paris Lipton said...

untunglaaa...hehe
nk g ict xpenah2 g lagi! adoiii

[sutera kasih] said...

my cousin guna camera besar tu..awk tanyala dia hehe

SWEETSYAZA said...

wahh untungla ada kamera d3100... best blaja guna kamera tu tau. ritu pinjam kamera kwn, dia ajr. best caner nak setting tu ini dah reti.. tapi kamera je xbeli g..hek3 ;(

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting