Saturday, April 2, 2011

saja nak tunjuk keyword tersohor aku dekat korang. ^_^

hai korang!

keyword aku yang paling hot semenjak dua ni adalah skirt labuh, skirt labuh online, macam mana nak tahu blackberry original, ketiak hitam dan sewaktu dengan nya lah.



ni keyword untuk minggu ni. nampak tak skirt labuh tuu yang paling ramai sekali orang carik. maybe trend sekarang kan pakai skirt labuh.



ni keyword untuk minggu lepas punya. masih lagi skirt labuh menduduki carta teratas. hiks. ada jugak tentang tengku zawiyah bekas isteri datuk k. keyword ni mungkin daripada ENTRY INI. dan jugak tentang stephan rahman pelakon merong mahawangsa tu. daripada ENTRY INI.



ni pulak keywords bagi bulan lepas. masih lagi skirt labuh yang menjadi pilihan teratas. tempat kedua juga tentang skirt labuh cuma maybe pilihan readers untuk cari secara online. tempat ketiga pula, tentang blackberry. daripada ENTRY INI mungkin.

kesimpulan nya yang aku dah simpulkan sehingga menyimpul, skirt labuh pilihan readers aku .. means mengenai fesyen lah. maybe untuk tengok rujukan mengenai fesyen stail terkini dan hot. maybe jugak untuk cari kedai yang jual skirt labuh ni secara online. ada sesapa tahu tak dekat mana ? hiks... sempat tuu curi tanya korang.

pastu kesimpulan yang kedua, tentang gadjet .. blackberry. kan sekarang ramai nak pakai smartphone. aku je kot yang tak mampu. ^_^. insyaAllah, kalau ada rezeki memang aku nak rembat satu. nak twitter senang. pilihan aku tentulah BLACKBERRY BOLD 9780. tak sabar ni weh. hiks

okay, mengenai skirt labuh ni .. kalau korang nak baca tentang skirt labuh ni .. boleh KLIK SINI! . ops! lupa .. skirtl labuh yang aku cari2 tu memang dah jumpa .. memang yang menepati pilihan aku jugak lah. harga pun aku rasa reasonable lah. nanti aku akan post mengenai skirt tu okeh.

bubai!

sila LIKE kalau suka

7 pengomen:

autiyanaz said...

ha2...actully klu pakai skirt niew nmpk sweet sgt...nak cari skirt susah la sekarang niew..klu nak beli on9 cepat jew sold out...

Anonymous said...

welcome... muaahhh tu tok payah la kot... wakakaakkkk

minat mu wes blog2 ni... ( En. ABE )

Farhana Jafri said...

waa.. okay la u.. trend org skrg pkai skirt labuh! ingatkan slndang je yg femes vas3 skrg.. frst tym vsit!! lawa blog.. hehe

jemput la singgah ANASAURUS :)

cengkerangcipot said...

hahaha.. gile byk plak org carik ye.. klau my gf pkai skrit labuh mesti sweet.. tp xtau la bile die nk pkai.. hehehe

THE LEKAT LEKIT STORY said...

malas nak tengok keywords asyik org cr bontot jer.. kekekeke

Miss Tira said...

Tak pernaa lagi try main-main keyword macam ni. Belum buat kajian lagi. Hehehe.

P/s: Maaf tak jenguk blog kamu semalam sebab ada hal.

cik bihah said...

betul2 skirt labuh mmg trend kan skang ;))

Post a Comment

terima kasih sudi komen blog ini :D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Template by Sarah Mohamad on Best Web Hosting